Grattis till mig!

Idag fyller jag alltså hela 22 år, jag kan inte förstå det. Då är man stor ju!

Dagen började vid halv 5 när jag skulle upp till jobbet. Var allmänt trött, men vem blir inte glad när det står ett kort på bordet som spelar födelsedagssången? :D Det är väldigt roligt också, jag har blivit väldigt ihågkommen av mina vänner. Jag har fått sms, bild-sms, mail, kort o hela köret :) Men det allra bästa var nog ändå när det nyss ringde på dörren, och ett blombud kom. Det var en jättefin orkidé ifrån Calles familj, en så himla fin gest! Någon som har några tips på hur man håller en orkidé levande för övrigt? :P Ikväll ska jag och Calle fira lite för oss själva. Han ska köpa med sig ett par bakelser, och så ska jag få öppna presenter!

Mamma och pappa var här redan i lördags och firade mig. Det var riktigt kul att de kom förbi! Vi åt potatis, gräddfil och köttbullar (såklart önskat av mig) och en jättegod tårta som jag hade gjort. Vi hann också med en ganska lång promenad genom skogen/vid sjön här i närheten av oss. Mina föräldrar har inte varit så mycket runtomkring vår lägenhet, så det var kul att visa! Sedan fick jag ju såklart lite presenter också, bland annat en hårfön, härliga badlakan och ett presentkort för att ta hål i öronen. Jag är jättenervös för det sista, men jag tror att jag har bestämt mig för att ta det!

Kommentarer
Postat av: Cattis

Grattis på födelsedagen Karin!! Jag hörde av Linnea att hon och du kommer hem till Okle samma helg - hoppas du kommer hit en sväng då! Det var evigheter sen jag såg dig ju!



2008-07-08 @ 20:07:14
Postat av: Karin

Cattis: Oj, vad oväntat och roligt att höra av dig :) Ja nu var det längesen jag var förbi hos er, men det ska vi se till att fixa! Vi ses!

2008-07-09 @ 16:49:24
URL: http://curridutten.blogg.se/
Postat av: Richard

Jag är 23 - är jag pensionär?

2008-07-09 @ 18:09:40
URL: http://holygrail.blogg.se/
Postat av: Karin

Richard: Haha, du ligger nära gränsen! Har du hittat nån bra käpp då?

2008-07-09 @ 18:44:44
URL: http://curridutten.blogg.se/
Postat av: Richard

Om jag hittar en käpp ska jag smiska dig med den :P

2008-07-12 @ 19:12:53
URL: http://holygrail.blogg.se/
Postat av: Karin

Richard: Haha, om dina gamla åldrade armar orkar det förstås ;)

2008-07-13 @ 15:19:56
URL: http://curridutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0