Wii och IKEA!

Semestern här hemma har flutit på fint. Vi har tagit långa sovmornar, och gjort precis vad vi har känt för! Tyvärr är vi inte så duktiga på att ta det lugnt, så vi har hunnit med en del!

- Gått på Mamma mia tillsammans med Calles familj. I början var den riktigt hetsig och jobbig och man undrade varför man gått dit, men sedan vände det och den blev bättre. Man gick ut ur bion med ett leende samtidigt som man nynnade på alla bra låtar :P

- Hälsat på hos Linnea och Magnus. Spelade en massa Wii och Guitarr Hero och åt sjukt god mat! Jättekul :)

- Träffat min gamla kompis Mikael. Vi har inte träffats på nästan ett år, men det är alltid lika kul :) Vi käkade god mat och bara satt och snackade!

- Vart en tur på IKEA. Vi vill förändra rätt mycket här hemma, och vardagsrummet är det som står först på tur! Fast såklart hittade vi saker till lite andra rum också :) Vi köpte bl.a. en köksfläkt, nya handtag till köksluckorna, spotlights till köket, en ny tavla till vardagsrummet, "statyer" till vardagsrummet och ett sommartäcke till våran säng (det är grymt varmt med ett duntäcke på sommaren kan jag tala om :P)! Vi har också tittat på saker som vi kommer köpa inom ett par veckor, men som vi måste fundera mer på hur vi ska ha det :P Först och främst ska vi fixa en hylla/vitrinskåp till vardagsrummet, en musikmöbel åt Calle och ett nytt skrivbord.

Men idag ska vi bara ta det lugnt! :) Vi får se hur vi klarar det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0